Personvernerklæring for Leka Begravelsesbyrå

Alle data lagres under sikre forhold, kun nødvendige ansatte har tilgang til dataene, og har taushetsplikt, samt at tilgang blir logget. Ved avvik i lagringsforhold vil vi kontakte de kundene det måtte gjelde så snart som mulig. Data som ikke er lovfestet lagret over 18 måneder vil slettes etter den tid. Kunden kan be om innsyn i hvilke data som er lagret.

All form for markedsføring skal kunden akseptere gjennom å godta dette i e-post som bekreftelse eller tilsvarende for andre tjenester.

Besøkendes aktivitet loggføres, herunder IP-adresse, klokkeslett og hvilken side. Utover dette bruker vi ingen informasjonskapsler ut mot kunde

 

Sensitive personopplysninger, omtalt som «særlige kategorier av personopplysninger» i GDPR, er personopplysninger om følgende forhold:

  • Rasemessig eller etnisk opprinnelse
  • Politisk oppfatning
  • Religion
  • Filosofisk overbevisning
  • Fagforeningsmedlemskap
  • Genetiske opplysninger
  • Biometriske opplysninger
  • Helseopplysninger
  • Opplysninger om seksuelle forhold eller seksuell orientering

 

Tilgang til kundens informasjon som vi har lagret skal skje utan unødig opphald, i tillegg må vi syte for god nok verifisering av kunden.

Opplysninger vil etter samtykke frå kunden publiseres via «Våre minnesider», som drives av selskapet Adstate. Det er opp til kunden hvorvidt et oppdrag skal legges ut der. Ved dødsannonse og programproduksjon mv utan publisering vil likevel slik informasjon bli lagt inn i Adstates systemer for å produsere dette, men ikkje synlig til tredjepart.

Ved bestilling av gravminne vil namn og datoopplysninger for avdøde oversendes vår samarbeidspartner Eide Sten.

 

© 2020-2024 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå

Vi driver Leka Begravelsesbyrå. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk