• Hjem
  • Seremonityper

Seremonityper

Det finnes hovedgrupper av seremonier, Kirkelig seremoni og Humanetisk seremoni. I tillegg vil vi bidra til å tilrettelegge for alle typer seremonier.

  • Kirkelig seremoni, les mer på vår side om Kirkelig gravferd
  • Humanetisk seremoni, les mer på vår side om Humanetisk gravferd
  • Begravelse uten seremoni. Vi kan gjerne fortelle mer om dette, men vil sjelden anbefale det, da det i en begravelse uten seremoni, ikke vil være mulig for de som ønsker å ta forvel å gjøre det med en seremoni, som kan bety at sorgen vil sitte dypere og lengre.
  • Begravelse med nøytral seremoni. Kan holdes i forsamlingshus, utendørs eller lignende, og gjerne der man inviterer en nøytral taler som på mange måter har funksjon som vi kjenner presten fra kirkelige seremonier. I tillegg er det i slike seremonier vanlig å ha solist, eller instrumentale innslag.
  • Seremoni etter andre religioner og livssyn, leverer vi bistand til på forespørsel og i samråd med de etterlatte

© 2020-2022 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå-Høgholm

Vi driver Leka Begravelsesbyrå-Høgholm. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk