Program i seremoni

Vi utformer og trykker program til seremonien. Det er ulike standarder for program. For seremoni i Den norske kirkes ordning, følger dette et bestemt oppsett, dette er vi kjent med og utformer i forhold til det. 

For valg av salmer og musikk i seremonier i Den norske kirke, avtaler man dette med presten, siden det er presten som framfører og leder seremonien. Han hjelper dere med å finne verdige og riktige salmer og vers. Dere kan ta direkte kontakt med presten, eller la oss formidle deres kontaktinformasjon. Det kan også være lurt å notere ned om man har en salme eller et vers i tankene som den avdøde eller noen som stod han nær likte. I artikkelen Kirkelig gravferd står det om disse føringene

 Til høyre kan dere se et eksempel på program. Vi trykker program selv og har flere papirkvaliteter og teksturer å velge mellom.

Se vår prisopplysningsside for priser på programmer. Prisliste begravelsesbyrå

© 2020-2022 Cafèflora, AS Høgsand           Orgnr 926 401 793 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk.
Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

 

Vårt begravelsesbyrå: Leka Begravelsesbyrå-Høgholm

Vi driver Leka Begravelsesbyrå-Høgholm. Skal du bestille blomster til en begravelse ring oss på 74 69 99 92, bestill via minnesidene direkte, Euroflorist, send oss en epost, eller gå til blomsterbestilling i menyen på toppen av denne siden.

 

Tripadvisor  Facebook  Instagram

 Etablert med støtte fra Leka kommune og Innovasjon Norge

 

Medlem i Virke Gravferd

Alt innenfor trykkeridelen vår leveres av Lekatrykk