Gravminne

Vi tilbyr både midlertidige og varige gravminner. Vi har midlertidige både i hjerteutforming og som kors. Vi kan trykke bilde av avdøde med navn for å sette på det midlertidige minnet. Vi tlbyr det midlertidige minnet inkludert i vårt honorar.

 

 

Gravminne i stein

Vi forhandler gravminner i stein fra

Eide Sten. Se deres katalog

Vi hjelper deg med utforming, bestilling og står for montering. I tillegg tilbyr vi planting og stell ved minnet.

 

 

Oppussing av gravminner

Vi retter opp gravminner for 1 750,- ink mva per gravminne. Tillegg for minner over 90cm bredde kr 1 000,- Bolting av uboltede minner gis det prisoverslag på i hvert tilfelle, avhengig av stein mv. 

Vi får gravert nye navn/innskripsjoner på bestilling. Dette skjer etter prisforespørsel mot vår steinleverandør Eide Stein som graverer. De leverer også bronsedetaljer, bronsebokstaver og annet tilbehør.

Rens av stein, og maling av tekst i svart/hvitt kr.   For gull kr. - Vi fraråder gull i utgangspunktet pga holdbarheten til det.

 

Planting og stell

Vi planter på gravene på Leka krikegård, samt Gutvik kirkegård på bestilling. Vi avtaler pris for planter, kranser, lys og annet i hvert tilfelle.

© 2020 Cafèflora Høgholm ENK           Orgnr 921 624 972 MVA Foretaksregistret       Medlem av Virke Gravferd

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet)

Personvernerklæring for Leka Begravelsesbyrå-Høgholm